آیا شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که به لباسهای سبک کلاسیک، علاقه دارید؟ تا به حال به لباس عروس های سلطنتی ملکه ها در طول تاریخ نگاهی انداختهاید؟ سبک کلاسیک همواره طرفداران خود را دارد. به ویژه افرادی که لباس عروسی به سبک قدیمی میپسندند سلیقهای بسیار خاص و متفاوت دارند.
در مراسم ازدواج سلطنتی لباس عروس اشخاصی از جمله مگان مارکل، ویکتوریا و ملکه دایانا مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. اگر شما نیز دوست دارید راجع به این سبکها بیشتر بدانید و در تالار عروسی در لباس زیبای خود بدرخشید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
لباس عروس سفید از چه زمانی مد شد؟
تا به حال برای شما سؤال شده است لباس عروس سفید از چه زمانی مد شد؟ شاید تا به حال به این موضوع فکر نکرده باشید. اما واقعیت آن است که از ابتدا لباس سفید برای عروس مد نبود. بلکه مصادف با عروسی ملکه ویکتوریا در سال ۱۸۴۰ میلادی، رنگ سفید برای لباس عروس، مورد استقبال زیادی قرار گرفت.
فلسفه این رنگ دقیقاً به آن زمان برمیگردد. رنگی که ملکه ویکتوریا انتخاب نمود به دلیل سادگی و زیبایی همیشگی تا کنون نیز طرفداران خود را حفظ کرده است. طوری که بسیاری نمیتوانند عروسی خود را بدون رنگ سفید تصور کنند.
لباس عروس پرنسس گریس کلی موناکو
گریس کلی از آن دسته پرنسسهای معروفی بود که مردم او را با عنوان پری شاهزاده میشناختند و صدا میزدند. علت این موضوع، رابطه عاشقانهای بود که با شاهزاده رینیر سوم موناکو داشت. شاید کنجکاو باشید بدانید لباس عروس او چگونه بوده است؟ لباس عروس های سلطنتی ملکه ها در طول تاریخ با یکدیگر متفاوت بوده است.
لباس پرنسس گریس متشکل از یک دامن و نیمتنه توری بود که نیمتنه آن بروکسل عتیقه بود و با مروارید به زیبایی دیزاین شده بود. همچنین بد نیست بدانید که طراح لباس او هلن رز بود. این لباس زیبا به حدی جالب توجه بود که بعدها الهامبخش افرادی نظیر دوشس کمبریج نیز بود. این سبک لباس، مربوط به سال ۱۹۵۶ میلادی میباشد.
لباس عروس پرنسس دایانا ولز
شاید راجع به لباس عروس پرنسس دایانا در سال ۱۹۸۱ میلادی شنیده باشید. یکی از مهمترین مواردی که در مورد لباس او توجه همگان را به خود جلب کرد، دامن لباس او بود. تا همین امروز که با شما در مورد این موضوع صحبت میکنیم دامن پرنسس دایان طولانیترین دامن لباس عروس در تاریخ سلطنتی محسوب میشود.
طراحان لباس او، الیزابت و دیوید امانوئل بودند. مدل آستینهای او پفدار طراحی شده بود. ناگفته نماند که ده هزار مروارید، روی لباس و تور پرنسس دایانا استفاده شده است.
لباس عروس مگان دوشس ساسکس در سال ۲۰۱۸
طراح لباس دوشس ساسکس، کلر وایت کلر است. مدل لباس بدین صورت است که یک یقه قایقی دارد و فرم دامن آن به حالت گرد است. ارگنایزر ابریشمی مگان، با ۵۳ گل مشترکالمنافع بریتانیا گلدوزی شده است. دیزاینر این لباس در مورد علت نوع طراحی خود به ووگ گفته است که میخواست او را فروتن به تصویر بکشد. زیرا از دیدگاه کلر، مگان بسیار فروتن میباشد.
در این لباس، از پارچه آبی رنگی که مگان در اولین ملاقات خود با شاهزاده هری آن را پوشیده بود نیز استفاده شده است.
لباس عروس الیزابت دوم در انگلیس
مورد بعدی که از جمله لباس عروس های سلطنتی ملکه ها در طول تاریخ میباشد مربوط به ملکه الیزابت دوم است. در سال ۱۹۴۷، افراد معروف زیادی طرح لباس عروس، را برای ملکه فرستادند. از میان این طرحها در نهایت ملکه تصمیم گرفت کار نورمن هارتنل را انتخاب کند. الهامبخش هارتنل، نقاشی بوتیچلی، پریماورا که نمادی از شروع بهار است میباشد.
دامن این لباس، ۱۵ فوتی ابریشمی بود و نقوش زیبای گل کریستال و مروارید در سرتاسر لباس به چشم میخورد.
لباس عروس پرنسس کیت میدلتون
یکی دیگر از لباسهایی که در تاریخ سلطنتی توجه عده زیادی را به خود جلب نمود لباس پرنسس کیت میدلتون است. ظاهر ساده و در عین حال شیک لباس او، حتی همچنان مد روز است و افراد زیادی این سبک را برای عروسی خود انتخاب میکنند. لباس او را سارا برتون به کمک ایدههای خود کیت میدلتون طراحی نمود.
مشخصه اصلی این لباس که از سبک ویکتوریایی الهام گرفته شد باریک شدن لباس در ناحیه کمر است. در نتیجه به زیباتر دیده شدن اندام کمک زیادی میکرد. همچنین تور او که دستساخته بود و به روش سنتی (وام گرفته از کریک مک راس) آن را دوخته بودند. در طرح تور پرنسس، گلهایی نظیر نرگس، رز و شبدر که نماد کشورهای بریتانیایی بودند استفاده شده است.
لباس پرنسس ماگرت در کشور دانمارک
لباس این ملکه را طراحی به نام جورجن بردن طراحی نمود. یقیه این لباس به صورت مستطیل شکل بود. همچنین آستینهای استفاده شده در آن، بلند بود که بعدها محبوبیت زیادی در لباس عروس های سلطنتی ملکه ها در طول تاریخ پیدا کرد. برخی دیگر در سالهای بعد از مدل یقه پرنسس دانمارک الهام گرفتند و بدین شکل طراحی کردند.
لباس عروس ملکه ثریا در ایران
اگر تا انتهای این مقاله آمدهاید بدان معنا است که واقعاً به این سبک از لباس عروس علاقهمند هستید. اگرچه این سبکها همگی کلاسیک میباشند اما تفاوتهای زیادی با هم دارند که دست شما را برای انتخاب باز میگذارند. آخرین نمونهای که میخواهیم به شما توضیح دهیم مربوط به ملکه ثریا است که برای سال ۱۹۵۱ میلادی میباشد.
طراح معروف کریستین دیور، لباس ملکه ثریا را طراحی کرد. در دیزاین لباس او از ۲۰هزار پر و ۶هزار الماس استفاده شده است. لباس عروس او نیز جزو زیباترینها محسوب میشود.
امیدوارم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. سؤالات و نظرات خود را در بخش کامنت سایت میتوانید با ما در میان بگذارید.