• شماره موبایل
  • ایمیل : info@shabaranour.com

حداقل هزینه هر نفر در مراسم عروسی چقدر است؟

تشریفات عروسی > اجاره باغ و تالار > حداقل هزینه هر نفر در مراسم عروسی چقدر است؟

خوش اومدید به سایت تالار عروسی ، جشن عروسی با تمام شور و هیجانی که دارد یکی از پرخرج‌ترین مراسماتی است که افراد در زندگی خود آن را برگزار می‌کنند؛ مسائل و مشکلات اقتصادی و تورم‌های بالا مقدار هزینه این جشن را روز به روز افزایش می‌دهد که در کنار توقعات نامعقول و تجملات اضافی همگی دست به دست هم داده تا داشتن یک شبی رویایی در کنار شریک زندگی برای بسیاری از افراد با چالش روبه‌رو شود. اطلاع از حداقل هزینه هر نفر در عروسی می‌تواند به کسانی که در آستانه برگزار کردن جشن خود هستند به عنوان یک راهنما عمل کند تا بتوانند پس انداز مناسبی برای این کار کنار گذارند تا در هنگام برگزار کردن جشن عروسی خود دچار مشکل نشوند.

در صورتی که قصد دارید تمام ریز هزینه‌های برگزار کردن جشن عروسی را بدانید در ادامه ما را همراهی نمایید. امروزه عروسی‌ها دیگر دورهمی‌های خانوادگی و صمیمی به مناسب وصال دو نفر نیستند و بسیاری از این مراسمات از حالت سنتی و اصیل خود خارج شده‌اند و بیشتر جنبه مادی گرایانه و تجملاتی به خود گرفته‌اند. اجاره کردن تالار لاکچری، گروه فیلمبردار و موسیقی حرفه‌ای، آماده سازی کلیپ‌های مختلف و بسیاری دیگر از موارد به جزء لاینفک مراسمات تبدیل شده‌اند.

با وجود اضافی بودن برخی از این تجملات اما هیچ زوجی دوست ندارد که شب عروسیش در مراسم چیزی کم و کسر باشد و جشنی باب میل خود و مهمانان برگزار نکند. با وجود تمام مخارج و هزینه‌های سنگین در برگزار کردن جشن عروسی اما برنامه ریزی مناسب و اطلاع از حداقل هزینه هر نفر در عروسی می‌تواند به شما کمک کند تا بتوانید قبل از جشن در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید و مقدار بودجه مورد نیاز برای داشتن شبی رویایی در کنار عزیزانتان را جمع آوری نمایید. اطلاع از ریز هزینه های برگزاری عروسی سبب می‌شود که شما در حین تهیه کردن تدارکات مورد نیاز غافلگیر نشوید و برای قسمت‌های مختلف آمادگی داشته باشید.

حداقل هزینه هر نفر در عروسی در 1403: خلاصه

لیست خدمات در مراسم عروسی حدود قیمت به تومان
هزینه رزرو تالار حد ضعیف 20 تا 40 میلیون تومان – حد متوسط بین 40 الی 70 میلیون تومان – حد خوب بین 70 الی 130 – حد تشریفاتی بین 130 الی 250 میلیون تومان
هزینه میوه حداقل نفری 40 هزارتومان
هزینه کارت عروسی دونه ای حداقل 6 هزارتومان
هزینه گیفت عروسی دونه ای حداقل 4 هزارتومان
هزینه شیرینی دونه ای حداقل 4 هزارتومان
هزینه لباس عروس حد معمولی حداقل 3 میلیون تومان – حد متوسط حداقل 10 میلیون تومان
هزینه کیک حداقل نفری 30 هزارتومان
هزینه تاج و تور عروس از یک میلیون تا 5 میلیون تومان
هزینه آرایشگاه عروس حد ضعیف 2 میلیون تومان – حد متوسط 2 الی 9 میلیون تومان – حد گران 9 الی 16 میلیون تومان
هزینه آرایشگاه داماد 1 الی 3 میلیون تومان
هزینه دسته گل عروس یک الی 7 میلیون تومان
هزینه ورودی تالار پذیرایی 100 الی 300 هزارتومان
هزینه شام عروسی بین 150 الی 400 هزار تومان بستگی به تالار یا تشریفات عروس
هزینه ماشین عروس بستگی به ماشین بین 2 الی 20 میلیون تومان
هزینه گروه موسیقی عروسی 5 الی 20 میلیون تومان (میتوان برعهده تالار شما باشد)
هزینه فیلم برداری و عکاسی 5 الی 60 میلیون (میتوان برعهده تالار شما باشد)
هزینه سرویس طلای عروس حداقل 25 میلیون تومان
هزینه گل آرایی تالار بین 10 الی 30 میلیون تومان (میتوان برعهده تالار شما باشد)
هزینه حلقه عروس و داماد حداقل 10 میلیون تومان
هزینه کت و شلوار داماد حداقل 8 میلیون تومان
این لیست براساس هزینه های حدودی سال 1403 جمعاوری شده است.

همچنین ببینید هزینه مراسم سالن عقد کلیک کنید.

حداقل هزینه هر نفر در عروسی: بررسی جزئی

کسب اطلاعات کافی درباره حداقل هزینه هر نفر در عروسی سبب می‌شود شما به صورت کامل با ریز هزینه‌های برگزاری جشن آشنایی داشته باشید و از این طریق مدیریت مناسبی برای بودجه بندی در هر کدام از قسمت‌ها را انجام دهید. این مسأله می‌تواند منجر به تصمیم گیری درباره حذف و یا اضافه کردن مخارج در برخی قسمت‌های مراسم بنابر سلیقه و بودجه مورد نظر خواهد شد و در نهایت می‌تواند سبب شکل گیری جشنی بدون نقص و با کیفیت در مهمترین شب زندگیتان شود. البته ناگفته نماند که مسائل زیادی هستند که می‌توانند روی محاسبه حداقل هزینه هر نفر در عروسی تأثیر گذار باشند که از آن جمله می‌توان به شهر محل برگزاری مراسم، منطقه و ناحیه مورد نظر برای رزرو کردن تالار، تعداد مهمانان و مسائل اقتصادی و تورم. اما در نهایت شما می‌توانید یک دید کلی نسبت به هزینه برگزاری جشن عروسی خود پیدا کنید و بر اساس شرایط مراسم خود آن را تغییر دهید.

بودجه مورد نیاز برای برگزاری مراسم عروسی

هزینه رزور کردن تالار

بدون تردید یکی از مهمترین قسمت‌های هزینه‌ مراسم عروسی به اجاره کردن تالار عروسی و یا باغ تالار اختصاص پیدا می‌کند؛ مناسب بودن محل برگزاری مراسم تا حد زیادی می‌تواند تضمین کننده کیفیت بالای جشن باشد. در هنگام انتخاب تالار عروسی مؤلفه‌های زیادی دخیل هستند که از آن جمله می‌توان به تعداد مهمانان، دکوراسیون و دیزاین، منطقه و لوکیشن محل قرار گیری تالار، تحوه ارائه خدمات اشاره داشت. به صورت کلی مبلغ مورد نیاز برای رزور کردن تالار مناسب مبلغی بین 30 تا 500 میلیون تومان را دربر خواهد گرفت که فاکتورهای بیان شده در تعیین مبلغ نهایی برای انجام این کار تأثیر مستقیم دارند. در بحث محاسبه حداقل هزینه هر نفر در عروسی باید اشاره کنیم که هر چقدر تعداد مهمانان دعوتی به مراسم کاهش پیدا کند به نسبت هزینه ورودی تالار و موارد مربوطه نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

هزینه رزرو تالار در مراسم عروسی

هزینه تهیه کردن کارت دعوت

مهمانان به عنوان مهمترین قسمت یک جشن محسوب می‌شوند که با حضور خود شور و شوقی وصف‌ناپذیر به فضا اهدا خواهند کرد؛ به همین دلیل آن‌ها باید به بهترین شکل ممکن به جشن دعوت شوند. تهیه کردن کارت عروسی با توجه به نوع و جنس کارت و همچنین میزان جذابیت ظاهری و اکسسوری‌های مورد استفاده در آن متفاوت بوده.

هزینه کرایه لباس عروس

با توجه به گران بودن خرید لباس عروس افراد در اغلب مواقع تصمیم می‌گیرند در عوض لباس مورد نظر خود را از مزون‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند اجاره نمایند. مقدار بودجه مورد نیاز برای کرایه کردن لباس عروس با توجه به میزان لاکچری بودن مزون و همچنین جنس و نوع پارچه به کار گرفته شده برای تهیه لباس و طراحی و دوخت آن متفاوت بوده و از حدود 3 میلیون تومان شروع شده و تا مبالغ بالاتر را در بر خواهد گرفت. همچنین بخوانید: مدل های باس عروس

هزینه خرید کفش عروس

یکی دیگر از مواردی که بر روی مخارج برگزاری جشن عروسی تأثیر گذار است هزینه تهیه کردن کیف و کفش مناسب برای عروس می‌باشد. مبلغ مورد نیاز برای تهیه این موارد با توجه به برند و طرح آن متفاوت بوده و از یک میلیون تومان شروع شده و تا 20 میلیون تومان نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

هزینه تهیه کردن کفش و لباس داماد

از آن جهت که کت و شلوار داماد به گونه‌ای طراحی شده که می‌تواند در موقعیت‌های دیگر نیز کاربرد داشته باشد اکثر افراد به جای کرایه کردن این لباس را خریداری می‌نمایند. هزینه تهیه کردن کت و شلوار داماد با توجه به میزان لاکچری بودن فروشگاه، برند، طراحی و دوخت آن متفاوت بوده و از 2 میلیون تومان شروع شده و تا مبالغ 40 میلیون تومان نیز می‌رسد. به علاوه هزینه خرید کفش داماد نیز از چیزی حدود 500 تومان آغاز شده و تا مبالغ 5 میلیون تومان را نیز شامل می‌شود.

هزینه هر نفر در عروسی چقدر می شود

هزینه آرایشگاه داماد

امروزه داماد نیز قبل از مراسم خود برای انجام خدماتی مانند پاکسازی، اصلاح سر و صورت و موهای زاید و میکاپ مخصوص به آرایشگاه مراجعه می‌کند که هزینه آن با توجه به نوع آرایشگاه حدود 1 الی 3 میلیون تومان خواهد بود. توجه داشته باشید که میکاپ مخصوص داماد متفاوت از آرایش عروس بوده و تنها به صاف کردن پوست و شفاف سازی آن بدون ایجاد رنگ‌های جیغ محدود می‌شود.

هزینه آرایشگاه عروس

همه دختر خانوم‌ها دوست دارند که در مراسم عروسی خود مانند ماه بدرخشند از این رو میکاپ‌های عروس در روز مراسمش بسیار خاص و ویژه انجام می‌گیرد. هزینه انجام دادن این آرایش با توجه به نوع میکاپ و میزان مواد به کار رفته. همینطور بخوانید: آرایشگاه عروس تهران

هزینه پذیرایی از مهمانان

در تعیین حداقل هزینه هر نفر در عروسی مخارج مورد نیاز برای پذیرایی از مدعوین یکی از ارکان اصلی به حساب آورده می‌شود. با توجه به نوع پذیرایی و منو و همچنین تنوع میوه و شیرینی حداقل هزینه هر نفر در عروسی در قسمت پذیرایی برای هر نفر از 150 هزار تومان شروع شده و تا 700 هزار تومان نیز می‌رسد.

هزینه تدارکات مراسم عروسی به ازای هر نفر

هزینه فیلمبرداری و عکاسی

هزینه این قسمت از مراسم عروسی با توجه به سابقه کار گروه مربوطه و میزان کیفیت کار آن‌ها و همچنین آپشن‌هایی که در اختیار شما قرار می‌دهند چیزی بین 10 الی 30 میلیون تومان خواهد بود.

هزینه گروه موسیقی

یکی از مهمترین قسمت‌های مراسم اجرای موسیقی‌های مناسب و شاد است به گونه‌ای جو پر انرژی را در تالار ایجاد نماید؛ هزینه هماهنگی با گروه‌های موسیقی از 5 میلیون تومان تا 30 میلیون تومان متفاوت است.

هزینه خرید حلقه و جواهرت

به صورت معمول حلقه داماد را خانواده عروس تهیه می‌کنند و در مقابل نیز حلقه عروس را خانواده داماد خریداری می‌نمایند. هزینه تهیه کردن حلقه عروس و داماد با توجه به قیمت طلا و همچنین گرم آن متفاوت بوده و برای هر کدام از حدود 7 میلیون تومن شروع شده و تا مبالغ بیشتر را در برمی‌گیرد. به علاوه هزینه خریدن سرویس طلا نیز از 20 میلیون تومن تا مبالغ بالاتر را شامل می‌شود.

هر انچه که باید درباره هزینه های عروسی بدانید

راهکارهای کاهش هزینه‌های عروسی

با وجود تمام مخارج سنگینی که هزینه برگزار کردن جشن عروسی امروزه به همراه دارد اما باز هم می‌توان با برنامه ریزی و مدیریت اصولی مقدار بودجه مورد نیاز برای برگزار کردن جشن عروسی را به حداقل رساند؛ که در ادامه به تعدادی از این راهکارها اشاره خواهیم داشت.

راهکارهای کاهش هزینه های عروسی

کم کردن تعداد مهمانان

مراسم عروسی جشنی که به مناسبت وصال دو نفر و شروع زندگی مشترک آن‌ها برپا می‌شود و لزومی به دعوت کردن هر دوست و آشنایی که در زندگی با آن‌ها در ارتباط هستید ندارید. حال که با حداقل هزینه هر نفر در عروسی می‌دانید متوجه شدید که کاهش حتی تعداد انگشت شمار از مهمانان مراسم تأثیر زیادی روی بودجه مورد نیاز برای آن دارد. از طرفی با کاهش تعداد مدعوین شما می‌توانید تمرکز خود را روی کیفیت آن بگذارید و برای تعداد محدود مراسم بهتری داشته باشید.

تاریخ برگزاری عروسی

در تاریخ‌های با مناسبت‌های خاص مانند اعیاد مذهبی و تعطیلات مردم تمایل بیشتری به برگزاری جشن خود هستند و از این رو به دلیل اطمینان مراکز خدمات مربوطه مانند تالار پذیرایی، فیلمبرداری و عکاسی، گل فروشی و تهیه مواد پذیرایی از رزرو شدن در این تاریخ به همین دلیل هزینه برگزاری جشن در آن ایام به نسبت سایر روزهای معمولی بالاتر خواهد بود. بنابراین در صورتی که محدودیتی از این بابت ندارید می‌توانید تاریخ مراسم خود را به روزهای معمولی و ترجیحاً وسط هفته موکول نمایید.

محدود کردن منوی غذایی

یکی از هزینه‌برترین قسمت‌های هر مراسم مربوط به منوی پذیرایی و تدارکات آن می‌باشد؛ برای کاهش مخارج برگزاری جشن خود بهتر است به جای استفاده از منوهای سلف سرویس با تنوع غذایی بالا تمرکز خود را روی تنها یک الی دو غذا و با کیفیت مناسب گذارید.

کرایه کردن لباس

لباس عروسی به دلیل طراحی خاص خود تنها در شب عروسی قابل استفاده است و به همین دلیل خریدن آن عملی مقرون به صرفه نخواهد بود؛ بهتر است در عوض لباس دلخواه خود را از مزون‌های موجود اجاره کنید.

محاسبه جزئیات هزینه های مراسم عروسی

هزینه برگزاری مراسم عروسی با کیست؟

یکی از سؤالات اساسی در هنگام برگزار کردن جشن‌های مختلف در ازدواج دو نفر تفکیک و مشخص کردن وظایف مالی هر کدام از خانواده‌ها می‌باشد که با بالا رفتن مخارج برگزاری جشن‌ها و تهیه کردن انواع تدارکات این مسأله امروزه برای برخی افراد ممکن است چالش بر انگیز باشد. با کسب اطلاع از حداقل هزینه هر نفر در عروسی و محاسبه مقدار بودجه لازم برای برپا کردن این جشن حال ممکن است این سؤال پیش آید که چه کسی باید هزینه برگزاری جشن عروسی را پرداخت کند؟ در گذشته بیشتر رسم بر این بود که خانواده عروس جهاز مناسب برای دخترشان تهیه می‌کردند و در مقابل خانواده داماد نیز عروسی درخور و باشکوهی را برای فرزندشان برگزار می‌کردند؛ که البته این مسأله ممکن است بنابر فرهنگ و آداب و رسوم رایج در منطقه برای هر خانواده متفاوت باشد. برخی از زوج‌های امروزی با اطلاع از وضعیت نابه سامان اقتصاد خانواده‌ها خود تصمیم به جمع آوری هزینه مورد نیاز برای برگزار کردن این جشن و برنامه ریزی برای آن می‌پردازند و یا خانواده‌ها با صلاح و مشورت یکدیگر هر کدام بنابر توان مالی خود قسمتی از مراسم را به عهده می‌گیرند تا به یک طرف فشار بیشتری وارد نشود. فراموش نکنید که این جشن به مناسب سر و سامان گرفتن فرزند شما است و برای داشتن یک مراسم آبرومندانه و به یاد ماندنی بهتر است لج و لجبازی و توقعات بی‌جا را کنار بگذارید و در راستای خوشبخت شدن فرزند خود گام بردارید.

1 دیدگاه

دسته‌ها

بایگانی‌ها

اطلاعات